Loading...

Slut dig til vores team

Ecobotix er en lovende high-tech start-up med fokus på udviklingen af innovativ droneteknologi og ICT-løsninger til jordbruget. Siden grundlæggelsen i 2015 har fortsat udvikling og læring været normen i firmaet, der trækker på gode erfaringer og indsigt fra et bredt og stadigt voksende netværk af partnere. Vi sigter mod, at vores droner, gennem en kombination af biologi og teknologi, kommer til at revolutionere det traditionelle landbrug ved at introducere en ny og grønnere måde at tænke jordbrug på. Hos Ecobotix tilbyder vi en spændende karrierevej med personlig udvikling i et fremadstormende agrotech-marked. Vi kombinerer et bredt spektrum indenfor videnskab og teknologi og er konstant på udkig efter talenter og kvalificerede nye medlemmer til vores tværfaglige og multikulturelle team. Vi søger ansatte, der deler vores passion for økologisk produktion og kan lide at arbejde i et fleksibelt og hyggeligt startup-miljø, hvor alle tager del i en i kollektiv iværksætterånd. Du kan vælge at have din daglige arbejdsgang i både Cortex innovationspark i Odense og Agro Buisness Park i Aarhus, da vi har base begge steder, samt yderligere et kontor i Slagelse. Du får muligheden for at medvirke til at gøre Ecobotix til en succes og kan forvente at blive tildelt frihed og ansvar til dette formål. Vi har tillid til vores ansatte og mener, at produktiviteten af et team øges bedst ved hjælp af motivation og passion. Vi er konstant på udkig efter dygtige og motiverede medarbejdere indenfor IT, robotteknologi, salg & marketing og PDI. Du er mere end velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning eller at ansøge om en af vores jobåbninger her nedenfor.

Ledige stillinger/projekter

Skriv dit specialeprojekt med Ecobotix

Vi er konstant på udkig efter talentfulde studerende til samarbejdsprojekter. Har du en god idé? Kontakt os og lad os sammen matche dine tanker med et projektkoncept. Vi har adskillige interne projekter kørende og er interesserede i et samarbejde indenfor forskellige videnskabelige grene, så som robotteknologi, Software Engineering, økonomi og forretningsadministration og biologi.

Send os din ide og dit CV

Skriv dit bachelorprojekt med Ecobotix

Vi er konstant på udkig efter talentfulde studerende til samarbejdsprojekter. Har du en god idé? Kontakt os og lad os sammen matche dine tanker med et projektkoncept. Vi har adskillige interne projekter kørende og er interesserede i et samarbejde indenfor forskellige videnskabelige grene så som robotteknologi, Software Engineering, økonomi og forretningsadministration og biologi.

Send os din ide og dit CV

Vælg den ønskede stilling og opload dit CV her.

Filen skal være i PDF-format med følgende filnavn (uden citationstegn) :

"”Dit fornavn” ”Dit efternavn”.pdf".pdf

Ingenør med viden indenfor remote sensing

Ecobotix søger netop nu en Software- og robotingenør, der vil blive ansvarlig for undersøgelse og udvikling af brugsmulighederne af vores dronebaserede kerneprodukt i jordbruget.

Biolog med interesse for biologisk bekæmpelse

Ecobotix søger netop nu en biolog til forsøg med og rapportering af organismers interaktioner på tværs af trofiske niveauer med henblik på udarbejdelse af bio-bekæmpelsesstrategier og kvantificering af nytterdyrsspredning.

Analyse og udvikling af forretningskoncepter indenfor robot- og droneteknologi

Har du interesse for robot- og droneteknologi? Kan du på effektiv vis analysere og evaluere forretningskoncepter med unik kundeværdi? Ecobotix har præcis den stilling, du leder efter.

Markedsføring og markedskommunikation af Ecobotix

Har du en Cand. merc. eller anden relevant baggrund og er du interesseret i robotindustrien? Ecobotix leder netop nu efter en, der vil blive ansvarlig for at organisere, koordinere og gennemføre firmaets kommunikationsstrategi.

Ingenør med viden indenfor automatisering og styring af mekatroniske enheder

Ecobotix leder netop nu efter en elektronik-, elektronics- eller civilingeniør, som vil blive ansvarlig for effektiv implementering af soft- og hardware i forbindelse med automatisering og styring af dronebaserede distribueringssystemer.

Software-Ingeniør med viden indenfor data management og beslutningsunderstøttelse i digital jordbrug

Ecobotix leder lige nu efter en Software-ingeniør, som vil blive ansvarlig for research og udvikling af rammerne til big data-analysering i forbindelse med præcisionsjordbrug.